Taman smo se navikli na tri osnovna oblika deterdženta za pranje veša: praškasti, tečni i u kapsulama, stiže nam još jedan, potpuno novi oblik deterdženta za pranje veša – U LISTIĆIMA!

Da, dobro ste pročitali, Dr. Beckmann, jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača kućne hemije na tržište je lansirao deterdžent koji dolazi u listićima, a mi ćemo vam ukratko objasniti njegove prednosti.

Prednosti i karakteristike

Jedna od najočitijih prednosti ovog deterdženta jeste što je jednostavan za čuvanje i skladištenje, jer ga možete čuvati čak i u onim najmanjim ladicama. Pored toga jednostavan je za upotrebu, jer nema prosipanja, doziranje je potpuno pojednostavljeno, a pored toga je ekonomičan, jer je jedna maramica dovoljna za pranje 4,5kg prljavog veša.

Ekološki dizajn ovog proizvoda smanjuje emisiju ugljen-dioksida i ostalih komponenti koji su bazirane na ugljeniku. Veoma je praktičan za putovanja, može se koristiti i za ručno pranje, jer se 100% razlaže u vodi.  Maramice su veoma meke na dodir, a zbog pakovanja koje je u stvari kesica sa zip zatvaračem, maramice ne gube svojstva nakon što se otvore.  Proizvod je u potpunosti klimatski neutralan, pogodan je za niske temperature pranja, sadrži 0% mikroplastike.

MAGIC LEAVES deterdžent u listićima dolazi u dvije varijante: UNIVERSAL za sve vrste veša i COLOR koji je namijenjen obojenom vešu, jer čuva boje.

Post a comment

Your email address will not be published.